Pedalen i botten

Vi kör pedalen i botten just nu. Full fart. TestZonen gasar och vi hoppas att du som läsare uppskattar arbetet. 

Som vi skrev i nyhetsbrevet så har vi frågat marknaden om stöd och vi har fått detta stöd. Detta innebär att portalen kommer visa sponsormeddelande från de företag som sponsrar. Redan i nästa vecka kommer detta upp på portalen. Stödet innebär att vi kan utveckla hela konceptet ännu bättre och ge mer tillbaka till den här gemenskapen. Läs mer om detta och mycket mer i nyhetsbrevet!

Det kommer fler bloggar redan i nästa vecka. Det viskas om att vi kommer publicera från en tecknad virtuell person. Spännande?! Mycket.

Vi kommer ha minst 15 nya skribenter som kommer fylla sajten med exklusivt material. Skribenterna presenteras på den alldeles nyutvecklade sidan – Våra Skribenter där varje skribent presenteras sig kort samt länkar till det de har publicerat så här långt.

Inom kort kommer också en funktion som slumpmässigt tar fram en gammal artikel. TestZonen tillsammans med alla Er bygger en unik kunskapsbas som vi alla har nytta av.

Bloggarna kommer också samlas under en sida sedan för att lättare kunna navigera till gamla poster.

Ja, som ni förstår så är det full fart. Frågan om det ens finns portal internationellt som har lika bra moment förnärvarande i ämnet?

Vi har en massa diskussioner om hur vi kan utveckla konceptet vidare, det finns ideer på att koppla ihop det portalen med LinkedIN/Twitter/Facebook m.m., ska vi göra en app till Iphone/Android, hur vi visar events, kurser som passar dig m.m.

Vad är viktigt för Er? Berätta gärna det för oss, för det är för Er vi gör det här.

Med det sagt, så känns det skönt att våren är här. Det är så lättare att gasa när ljuset är på!

About Bengt

Bengt Augustsson Delägare av QualityMinds AB. Grundare av TestAdvance AB. Grundare av TestZonen.se.Medlem i Styrelsen SAST Väst. Bengt började arbeta med kvalitetssäkring och test 1999 och är specialiserad på testledning,testverktyg, testverktygsutveckling samt testautomatisering.